Selecteer een pagina

ADHDay: Diagnose in één dag

Voor wie

ADHDay is er voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen tussen de 4 en 21 jaar waarbij er sterke vermoedens van AD(H)D zijn.

Waarom kiezen voor ADHDay?

Geen wachtlijst

Slechts één onderzoeksdag

Centrale locatie

Onze werkwijze

Wat ADHDay uniek maakt, is dat u en uw kind slechts één dag op onze locatie komen. Aan het eind van die dag hoort u of er sprake is van AD(H)D. U ontvangt dan ook direct de onderzoeksresultaten en een (behandel)advies. Wilt u weten hoe we dit realiseren en wat ons behandelaanbod is? Klik dan hier.

 Ons team

Lonneke Koens
Kinder- en jeugdpsychiater
18 jaar ervaring binnen de jeugd-GGZ

Mineke Felten
GZ-psycholoog
15 jaar ervaring binnen de jeugd-GGZ

Rodrigo Brouwer
Docent voortgezet onderwijs
20 jaar ervaring

Ons team bestaat uit een Kinder- en Jeugdpsychiater, een GZ-Psycholoog en een Docent Voortgezet Onderwijs. We zijn kundig en zeer ervaren in de diagnostiek en behandeling van AD(H)D. U kunt snel bij ons terecht en heeft in één dag duidelijkheid, zonder hierbij in te leveren op kwaliteit van zorg.

 

 Neem direct contact op

Nadat u contact met ons hebt opgenomen, ontvangt u een digitaal screeningsformulier. Zodra u deze hebt ingevuld laten we u weten of u in aanmerking komt voor zorg bij ADHDay en zullen we u informeren over de verschillende mogelijkheden. We bespreken samen met u uit welke onderzoeken het diagnostiektraject van uw kind zal bestaan.

Wij hebben geen contracten met gemeenten, omdat het voor ons van wezenlijk belang is dat wij als professionals de inhoud bepalen. Dit betekent dat u de kosten van onze zorg zelf betaalt. We werken met een vanafprijs van 2.250 euro, gebaseerd op marktconforme tarieven.

* Om het formulier te kunnen versturen dient u deze velden in te vullen